an image

RECENSIES GEBRUIKERS

Ervaringen met de Gébré tandem deelbaar met trapondersteuning WW’71 D

Na 20 jaar gereden te hebben op de gewone tandem WW 71,i.v.m. de handicap van mijn vrouw,zijn we in 2011 overgegaan op de deelbare uitvoering met electrische ondersteuning.Dit besluit viel nadat ik een hartinfarct had gekregen.
De electrische uitvoering biedt in ons geval veel voordelen.De hulpmotor komt uitstekend van pas in de volgende situaties:
- wegrijden, even gangzetten,zoals bij een stoplicht en andere gevallen waarbij je even wilt opschieten.
- bij het oprijden van heuvels,waar je anders alleen nog met veel moeite tegen op kunt komen.
- bij flinke tegenwind.

Voor ons blijft de hoofdzaak om zoveel mogelijk gewoon te fietsen,maar o.a. in de bovengenoemde gevallen is de ondersteuning een reuze hulp en voorkomt snelle vermoeidheid.
Wij zijn beiden midden zeventig, maar vooral in de zomer maken we veel gebruik van de tandem.We zetten de tandem,voor vervoer op de dissel van de caravan of op de trekhaak van de auto.Tochtjes van 30 of 40 km.kunnen we nog prima maken op deze manier.Zo reden we zelfs in Zweden een berg op,geholpen door de electrische ondersteunig.De berg af kregen we,zonder ondersteuning,een snelheid van 42km!!

Deze tandem bevalt ons prima en we hopen er nog veel plezier mee te beleven.
Nico en Manna Hana


Ervaring met de Gébré tandem deelbaar WW’71 D

Ik wil u graag langs deze weg bedanken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gegeven bij het aankopen en meegeven van de tandem.
Wij hebben er heel veel van genoten tijdens onze vakantie in Limburg.
Ook op Hemelvaartsdag was het fantastisch er op te fietsen, waarbij het weer ook nog goede zaken deed. We kregen veel bekijks op de camping bij het in- en uit elkaar halen van de tandem. Ook het vervoeren in de auto gaat prima, kortom een heerlijke fiets en een uitkomst voor mij en mijn man.

Mevr.F.W.K te B.


Enige tijd geleden kochten mijn vrouw en ik een deelbare tandem bij u het type WW’71 D.

We zijn met dit zeer doelmatige exemplaar op vakantie geweest en we hebben er zo’n 700 kilometer op gefietst. We zijn erg enthousiast ! Eind augustus hopen we nog veertien dagen naar Duitsland te gaan, naar het Moezelgebied. Dan gaat de WW”71 D ook weer mee.
Daar kunnen we de versnellingen eens goed uitproberen.

We wensen u met deze tandems goede zaken toe. Als alle kopers zo enthousiast zijn als wij dan zal dat vast wel lukken.

C.S.


Het is alweer een jaar geleden dat wij bij u een deelbare tandem gekocht hebben.
Tot nu toe heeft u daarover van ons nog geen reactie mogen ontvangen. Dat willen wij bij deze goedmaken.

In het afgelopen jaar hebben wij er zo’n 300 km mee gefietst en voor dit jaar staat de teller nu op 400 km. Direct na de proefrit waren wij al tevreden en dat zijn wij nu nog steeds.
De tandem laat zich makkelijk in de auto vervoeren voor een fietstochtje elders.
Maar ook in onze eigen omgeving fietsen wij minimaal 1x per week.

Fantastisch in één woord. De tandem fietst lekker licht. Er zijn voldoende versnellingen en ook de stuurbaarheid is ideaal. Op- en afstappen gaat prima en lekker vlot. Kortom wij zijn er nog steeds zeer tevreden mee.

Daarnaast ontvangen wij veel reacties op onze tandem varierend van wat een leuke tandem tot wat gezellig met z’n tweetjes. Inmiddels hebben wij al een paar mensen uw adres gegeven in de hoop dat ook zij tot aanschaf zullen overgaan.

Nogmaals onze complimenten en wellicht tot ziens, J.en L.P. te H.